Animal's Health Readers Name Maria Dels Àngels Calvo Woman of Year

Maria dels Àngels Calvo, emeritus professor of the Department of Animal Health and Anatomy and president of the Academy of Veterinary Science of Catalonia, was chosen by the readers of the veterinary magazine Animal's Health to receive this year's "Woman of the Year" award.

Maria dels Àngels Calvo, professora de Veterinària de la UAB

El premi de la publicació, que enguany celebra la segona edició, té com a objectiu reconèixer el talent femení dins del sector veterinari i de la salut animal, i donar visibilitat a dones que serveixin com a referents per a les futures generacions.

Maria dels Àngels Calvo, presidenta de l'Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya, és una de les poques dones que ha aconseguit situar-se al capdavant d'aquest tipus d'entitats i és una ferma impulsora del one health (una sola salut) a Espanya. A la UAB ha estat catedràtica de Sanitat Animal i actualment és professora emèrita. És acadèmica numerària de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de la de Doctors d'Espanya, de l'Acadèmia de Veterinària de Catalunya i de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Ha estat membre del Comitè Científic de Nutrició Animal (SCAN) de la Unió Europea, així com degana de la Facultat de Veterinària de la UAB i membre del Consell Assessor de la Salut Pública Catalana, entre altres càrrecs importants.

Al llarg de la seva trajectòria, Calvo ha publicat més de 250 treballs de recerca i col·laborat en diversos capítols de llibres de micologia i microbiologia. Ha dirigit més d'una vintena de tesis doctorals i ha rebut 12 premis per la seva tasca investigadora i docent.

/UAB Public Release. This material from the originating organization/author(s) might be of the point-in-time nature, and edited for clarity, style and length. Mirage.News does not take institutional positions or sides, and all views, positions, and conclusions expressed herein are solely those of the author(s).View in full here.